Tennisarm zelf behandelen met magneetveldtherapie

Foto

Een tennisarm is een vervelende aandoening. Pijn aan de buitenkant van de elleboog kan uitstralen naar de onderarm, de pols en de hand en daardoor uw dagelijks leven enorm belemmeren. De aandoening, die veelal veroorzaakt wordt door steeds herhaalde polsbeweging, kan behalve door tennis dus ook komen door schilderen, computerwerk, of bijvoorbeeld tuinieren. Een alternatieve behandeling voor tennisarm, zoals pulserend magneettherapie, kan uw herstel aanzienlijk bevorderen. En op die manier kunt u uw tennisarm zelf thuis behandelen.

neem contact met ons op en behandel uw tennisarm

 

Magneettherapie als alternatieve behandeling voor tennisarm

Goed herstellen van een tennisarm komt aan op het aansterken van spieren. Gezonde spieren zullen sneller herstellen, maar aan die gezondheid ontbreekt het bij een tennisarm vaak. Door te kiezen voor een alternatieve behandeling voor tennisarm kunt u de gezondheid van uw spieren bevorderen. Zo kunt u denken aan magneettherapie om tennisarm zelf te behandelen. Deze therapie gebruikt elektromagnetische pulsen om cellen gezonder te maken. Cellen die worden opgeladen door magneettherapie bevatten soms wel 500% energie. Dit stimuleert een goede doorbloeding en verbeterd de zuurstofopname van de cellen. Zo kunnen de cellen zich volop richten op herstel van de spieren en zullen klachten van uw tennisarm sneller verdwijnen.

Bekijk hier onze laag of hoog frequentie  PEMF apparatuur.
 

Wat kunnen wij voor u betekenen?

+ Blijvende begeleiding;
+ Telefonische coaching;
+ Koop en huur mogelijkheden.

Tennisarm thuis behandelen

Een tennisarm zelf behandelen is gemakkelijker dan u denkt. T-Therapie adviseert u graag over het behandelen met een PEMF apparaat: Een pulserend elektromagnetisch veld apparaat. Via een band met elektromagneten sluit u het apparaatje aan op uw lichaam en laat u de elektromagnetische pulsen hun werk doen. Wilt u een PEMF apparaat aanschaffen of huren om te proberen, dan bent u aan het juiste adres. Dankzij jarenlange ervaring helpen we u op weg met het toepassen van deze alternatieve behandeling voortennisarm en zorgen we er voor dat onze apparaten u zo snel mogelijk van uw klachten af helpen. Bij vragen helpen wij u graag, neem vrijblijvend contact op en bel naar 06-11838759.

Hoe gebruikt u de PEMF Apparaten?