Fibromyalgie zelf behandelen met magneetveldtherapie

Foto

De chronische klachten, zoals pijn, stijfheid en vermoeidheid, die fibromyalgie veroorzaakt kunnen u in het dagelijks leven enorm belemmeren. Door de onduidelijke bron van de aandoening is deze lastig vast te stellen en te behandelen. Maar het kan wel! Pijnklachten kunnen verminderen door pijnstillers, beweging en voldoende rust. Maar liever nog wilt u dat uw lichaam aan het werk gaat om de fibromyalgie terug te dringen zodat u echt kunt herstellen. Fibromyalgie zelf behandelen met magneettherapie kan dan een uitkomst zijn.

neem contact met ons op en behandel uw fibromyalgie

 

Alternatieve behandeling voor fibromyalgie

De meest gebruikte behandelmethode van fibromyalgie is het gebruik van (ontstekingsremmende) pijnstillers. Hoewel de pijnstillers de scherpe kantjes van de pijn weg kunnen halen, gaat de pijn niet volledig weg. Bovendien moet u dagelijks pijnstillers blijven slikken om pijnklachten te verminderen. Een alternatieve behandeling van fibromyalgie is pulserend magneettherapie. Bij deze behandelmethode worden uw lichaamscellen door elektromagnetische pulsen opgeladen en aangespoord om actief te werken aan het herstel van uw lichaam. Dit zal de doorbloeding stimuleren en de zuurstofopname van de cellen verbeteren. Het zelf-genezende vermogen van uw lichaam krijgt een boost en het toenemende aantal gezonde cellen dringen de fibromyalgie terug zodat klachten verminderen.


Bekijk hier onze hoog of laag frequentie PEMF apparatuur
 

Wat kunnen wij voor u betekenen?

+ Blijvende begeleiding;
+ Telefonische coaching;
+ Koop en huur mogelijkheden.

Hoe kunt u fibromyalgie thuis behandelen?

Fibromyalgie zelf behandelen kan met een PEMF apparaat: een pulserend elektromagnetisch veld apparaat. Deze apparaatjes kunnen met lage en hoge frequentie tal van aandoeningen, zoals fibromyalgie, behandelen. Wij adviseren u graag over het juiste PEMF apparaat als alternatieve behandeling voor fibromyalgie. Bij ons kunt u een apparaat aanschaffen of huren om het gebruik ervan te testen. Door het apparaat aan te sluiten op een osteomat kunt u cellen door het hele lichaam stimuleren door elektromagnetische pulsen. Een PEMF apparaat is gemakkelijk in gebruik en daardoor ideaal om fibromyalgie thuis te behandelen. Door het toepassen van pulserende magneettherapie zullen de klachten van fibromyalgie verminderen en zal de kwaliteit van uw leven verbeteren. Voor advies kunt u bellen naar 06-11838759

Hoe werkt de fibromyalgie behandeling?