Zelf uw artritis behandelen

Foto

Het eerste advies aan mensen met artritis is rust. Zorg dat de pijnlijke gewrichten niet overbelast worden, maar blijf wel regelmatig bewegen om verstijving te voorkomen. Wilt u meer doen om uw gewrichten te helpen herstellen? Dan kunt u uw artritis zelf behandelen door middel van pulserend magneettherapie met een PEMF apparaat: Een pulserend elektromagnetisch veld apparaat. De elektromagnetische pulsen van dit apparaatje hebben een gunstig effect op de gezondheid van uw lichaamscellen. Deze gezonde cellen zullen op hun beurt hard aan het werk gaan om uw herstel te bevorderen en het lichaam weer in goede conditie te krijgen. Neem vrijblijvend contact met ons Wij zitten klaar om u het juiste advies te bieden voor deze alternatieve behandelmethode.
 

Neem contact met ons op

Artritis zelf behandelen

Artritis is een verzamelnaam voor allerlei gewrichtsontstekingen, zoals jicht en reuma. Wat begint met een vervelende pijn in de gewrichten, kan uitgroeien tot een situatie waarbij de artritis de bewegingsvrijheid van uw gewrichten belemmerd. Een pijnlijke en vervelende aandoening waar u het liefst zo snel mogelijk van af wilt. Magneettherapie is dé manier om thuis te werken aan het remmen van ontstekingen in de gewrichten voor een spoedig herstel. En dankzij de PEMF apparaten van T-Therapie is deze behandelmethode nu voor iedereen binnen handbereik, en wordt u de optie geboden om Artritis zelf te behandelen.

Bekijk hier de hoog of laag frequentie PEMF Apparatuur.
 

Wat kunnen wij voor u betekenen?

+ Blijvende begeleiding;
+ Telefonische coaching;
+ Koop en huur mogelijkheden.

Artritis thuis behandelen

Een PEMF apparaat kan heel goed gebruikt worden door patiënten die artritis thuis willen behandelen. T-Therapie adviseert u graag over de huur- of aanschaf van het juiste apparaat en de meest geschikte accessoires om artritis zelf te behandelen. Verschillende aandoeningen vereisen verschillende aanpakken, maar een PEMF apparaat komt met diverse functies, waaronder de juiste instellingen voor de behandeling van artritis. Sluit de apparatuur aan op uw lichaam en laat de elektromagnetische pulsen uw cellen stimuleren en opladen. Dit bevorderd het zelf-genezende vermogen van het lichaam en helpt de ontstekingen in het lichaam te bestrijden en de gewrichten te herstellen. Bij vragen helpen wij u graag, bel naar: 06-11838759 voor uitgebreid advies.

Hoe gebruikt u onze PEMF apparaten?