Laag Frequentie PEMF Apparaat ORTHOMAG

Laag Frequentie PEMF Apparaat ORTHOMAG

Het universele Orthomag®-apparaat is gepatenteerd en uniek. Het is heel licht, comfortabel en FLEXIBEL. Geen enkel ander verkrijgbaar laagfrequent apparaat voor PEMF-therapie is zo dun en licht. Het p

€ 449,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Productinformatie PEMF apparaat ORTHOMAG

De ORTHOMAG wordt geleverd met duidelijke handleiding en alle benodigdheden om het apparaat succesvol te gebruiken. Aanvullend kunt u ons altijd opbellen of mail om samen door het apparaat heen te lopen waarbij wij al uw vragen kunnen beantwoorden. Het apparaat is over te gebruiken ook met batterij voor als u op vakantie bent.

De Orthomag® is het eerste laagfrequente orthopedische PEMF-apparaat (pulserend elektromagnetisch veld) dat u altijd en overal kunt gebruiken.
Het is klein en draagbaar. Dankzij de universele ergonomische band kunt u zonder enige belemmering uw dagelijkse werkzaamheden uitvoeren. U merkt niet eens dat u hem draagt!

Als u op de bank zit of ligt kunt u de Orthomag® aansluiten op het lichtnet, en als u aan het autorijden bent op de sigarettenaansteker (12 V. / 24 V. voor auto's en vrachtwagens - optioneel).
 
U kunt het apparaat ook met een batterij gebruiken – bijvoorbeeld wanneer u onderweg bent – zonder zich te bekommeren om de levensduur. U geniet de voordelen van de PEMF-therapie, waar u ook bent.

Eigenschappen van de ORTHOMAG

De Orthomag® is een laagfrequent orthopedisch PEMF-apparaat (pulserend elektromagnetisch veld). Het is het eerste apparaat ter wereld met een universele, flexibele, superlichte, dunne ergonomische band die de draagbaarheid garandeert.

De Orthomag heeft veel verschillende mogelijkheden en is eenvoudig in gebruik, wilt u toch meer infomatie over dit product bezoek dan orthomag.eu en bekijk allle mogelijkheden van de Orthomag zoals de diverse voordelen en toepassingen van het product.