Begeleiding

Actief aan de slag gaan met magneettherapie of pemf therapie klinkt vaak lastiger dan het is. De apparaten komen met een handleiding die aangeeft hoe u correct gebruik kunt maken van de apparaten en u kunt ons altijd bellen of mailen. Ook beschikken de meeste apparaten over voorgeprogammeerde standen voor verschillende ziektebeelden. Deze voorgeprogameerde standen vindt u bij de omschrijving van de producten zelf.

Telefonische coaching bij aanschaf van een PEFM apparaat

Wij krijgen van diverse bezoekers de vraag of de apparaten lastig in gebruik zijn en hoe zij werken. Wij bespreken dit graag met u via de telefoon maar begeleiden u ook graag in het volledige proces. De apparaten hebben invloed op de gezondheid van uw lichaam en daarom is het begrijpelijk dat u veel vragen heeft.  U kunt ons altijd vragen stellen over het gebruik van een PEMF Apparaat of de manier waarop de elektrische pulsen u helpen herstellen. 

+ Blijvende begeleiding;
+ Telefonische coaching;
+ Koop en huur mogelijkheden.


Aankoop en Verhuur van producten

U kunt onze apparaten online bestellen, met de bijgeleverde handleiding kunt u zelf aan de slag om uw ziekteklachten vanuit huis te behandelen. Wanneer u nog niet zeker bent kunt u er altijd voor kiezen om de apparaten te huren waarbij het aankoopbedrag geldt als borgbedrag. Of u nu de keuzen maakt op onze apparaten te kopen of te huren heeft geen invloed op onze begeleiding. 

De apparaten worden onder andere gebruikt bij het behandelen van verschillende ziektebeelden waaronder: artrose, artritis, tennisarm en fibromyalgie. Maar ze zijn effectief voor nog veel meer ziektebeelden, ook hiervoor kunt u contact opnemen. 

Wij helpen u graag in het juiste gebruik van de apparaten en daarom staan wij zowel telefonisch als via de mail voor u klaar. Dus begrijpt u  de handleiding niet of komt u er gewoon niet uit? Bellen kan altijd!

Bel naar t-therapie